Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az oldalt látogatók száma

2013.08.16

Néhány érdekes adat a szakértői honlapomat olvasó kollégák számáról!

Augusztus végén a napi látogatók száma meghaladta a 6.000 főt, az eddigi rekordot augusztus 14-én értük el 6.641 olvasóval.Közülük az adott napon 5.867 kolléga egyszer látogatott meg, a többiek kétszer. A 6.641 érdeklődő ezen a napon 16.301 bejegyzést olvasott el: tehát egy napon egy olvasó átlagosan három (jellemzően friss) bejegyzést olvasott el.visits-nap.jpg

Az augusztusi mutatók - várhatóan - minden eddigi mutatót meg fognak dönteni. Júliusban 52.851 kolléga kereste föl szakértői lapomat, akik összesen 171.690 cikket tekintettek meg, itt is tapaszalható az egy látogatás alkalmával jellemzően elolvasott három cikk.

A lap két évvel ezelőtti indulásakor igen büszke voltam a napi 20-30 érdekődőre, most pedig itt tartunk. Az e-oldal portál által vezetett országos látogatottsági listán a 3. pozícióig törtünk együtt előre, az oktatási területen pedig .... Hát, erről talán nem kell tovább beszélnünk!

visits-havi.jpg

Köszönöm a kollégáknak a megnyilvánuló bizalmat! A hozzászólásokat továbbra is csak korlátozottan tudom engedélyezni, mert különben napi tucatnyi kérdés és kérés érkezik be, amelyek teljesítésének nem tudok maradéktalanul megfelelni.

Kérem, tartsanak ki mellettem, ameddig erre érdemesnek tartanak! Szeretném alapos, gyors, friss és közérthető információkkal segíteni pedagógus- és vezetőtársaimat. Mindenkinek sok sikert kívánok az új tanévhez!

 

A mappában található képek előnézete Portrék rólam