Tisztelt leendő hallgatóim! Kedves Kollégák!

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem ismét felkért arra, hogy a 2023/2024-est tanévben is tartsak előadásokat a pedagógus szakvizsgára készülő első és második évfolyamos hallgatók számára.

A másodéves közoktatási vezető szakos hallgatók számára 24 órában a Közoktatási intézményvezetés tantárgyat fogom tanítani, amelynek előadásai 2023. október 14-én, október 28-án és november 11-én lesznek jelenléti oktatás formájában Egerben. Az első éves hallgatóknak 2023. szeptember 30-án, majd október 21-én és november 25-én tartok előadásokat. A másodéves hallgatókat már a tavalyi tanévben is volt szerencsém tanítani. Várom megtisztelő érdeklődésüket! Azt gondolom, hogy a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény hatályba lépése kapcsán előállott helyzetről és a ránk váró feladatokról van mit megbeszélnünk! Számítok szíves és – szokás szerint – érdeklődő részvételükre!

Az első és másodéves hallgatók számára külön oldalakon adok tájékoztatást az előadásokról, a vizsgák időpontjáról és tananyagáról.

Petróczi Gábor c. főiskolai docens, tanügyigazgatási szakértő