Ez a bejegyzés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem pedagógus szakvizsgára készülő másodévfolyamos közoktatási vezető szakos hallgatói számára készült, akik előadásaimon 2023. október és november hónapjaiban vettek részt.

Október 14-én A Pedagógusok új életpályájáról szóló törvényből adódó feladatok:

 https://prezi.com/view/Bsp3TqlB9lHOsybn5m8o/

Október 28-án a 2023. évi LII. törvény és végrehajtási rendelete:

https://prezi.com/view/NFM0fnZnKqivroGS8AWY/

November 11-én az első előadáson az intézmények ellenőrzéséről szóló előadás:

https://prezi.com/view/lSUaqyIXiyOaqbdCh7YS/

majd a második előadáson a pedagógus-továbbképzés szervezéséről szóló előadás:

https://prezi.com/view/bE75ZPN1QVzLVFHFjVUI/

Az előadások anyagából 2023. december 29-én (pénteken) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát. Annak érdekében, hogy előre lássák a teszt működését, december elején közzéteszek egy próbatesztet, amely a vizsgateszthez hasonló, de kevesebb kérdést tartalmaz. Ez a próbateszt tetszőleges alkalommal kitölthető, és majd itt érhető el.

Kéréseim: a vizsga időpontjáig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces online tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket. A teszten kizárólag olyan kérdések szerepelnek majd, amelyekre az előadásokban megtalálhatja a választ.

Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom „Hallgatóimnak”  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!

A tesztfelületre való belépéskor nevüket és Neptun-kódjukat fogom kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével – még aznap este – a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

Tanáruk és kollégájuk:

Petróczi Gábor