Ez a bejegyzés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem pedagógus szakvizsgára készülő első évfolyamos hallgatói számára készült, akik előadásaimon 2023. szeptember, október és november hónapjaiban vettek részt.

Az előadások linkjét felteszem erre az oldalra, azokat az előadások rövidített címe után találják meg, kattintsanak rájuk:

Szeptember 30-án A Pedagógusok új életpályájáról szóló törvényből adódó feladatok:

https://prezi.com/view/Bsp3TqlB9lHOsybn5m8o/

Október 21-én a 2023. évi LII. törvény és végrehajtási rendelete:

https://prezi.com/view/NFM0fnZnKqivroGS8AWY/

November 4-én a köznevelési intézmények ellenőrzési rendszeréről

https://prezi.com/view/W4m3NDNHrhfS6pMhhPPg/

November 25-én az első előadáson a kommunikációs módszerekről

https://prezi.com/view/c1q8zJP6YQR2I91mrAXC/

November 25-én a második előadáson a digitális kommunikációról

https://prezi.com/view/CL37ViGfSBq1X5eh8D4o/

Az előadások anyagából 2024. január 8-án (hétfő) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát. Annak érdekében, hogy előre lássák a teszt működését, december elején közzéteszek egy próbatesztet, amely a vizsgateszthez hasonló, de kevesebb kérdést tartalmaz.

Kéréseim: a vizsga időpontjáig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces online tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket. A teszten kizárólag olyan kérdések szerepelnek majd, amelyekre az előadásokban megtalálhatja a választ.

Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom „Hallgatóimnak”  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!

A tesztfelületre való belépéskor nevüket és Neptun-kódjukat fogom kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével – még aznap este – a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

Tanáruk és kollégájuk:

Petróczi Gábor