Ez a bejegyzés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem pedagógus szakvizsgára készülő másodévfolyamos közoktatási vezető szakos hallgatói számára készült, akik előadásaimon 2022 novemberében és decemberében vettek részt. Az előadások linkjét az előadások rövidített címe után találják meg, kattintsanak rájuk:

Az köznevelési intézmények kiemelt szakmai és vezetési feladatai https://prezi.com/view/z1MdyJORgX3Y6n7hxRVJ/

A pedagógus-továbbképzési rendszer működtetése https://prezi.com/view/bE75ZPN1QVzLVFHFjVUI/

Munkaügyi gondok, foglalkoztatási problémák https://prezi.com/view/lF6R1GkHptV3NdASGJcu/

Az előadások anyagából 2023. január 5-én (csütörtökön) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes kérdőíves vizsgát. Annak érdekében, hogy a tavalyihoz hasonlóan előre lássák a teszt működését, közzéteszek egy próbatesztet, amely a vizsgateszthez hasonló, de kevesebb kérdést tartalmaz. Ez a próbateszt tetszőleges alkalommal kitölthető, és majd itt érhető el.

Kéréseim: a vizsga időpontjáig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces online tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket. A teszten kizárólag olyan kérdések szerepelnek majd, amelyekre az előadásokban megtalálhatja a választ.

Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom „Egyetemi hallgatóimnak”  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!

A tesztfelületre való belépéskor nevüket és Neptun kódjukat fogom kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével – még aznap este – a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

Tanáruk és kollégájuk:

Petróczi Gábor