Ez a bejegyzés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem pedagógus szakvizsgára készülő jászberényi másodévfolyamos közoktatási vezető szakos hallgatói számára készült, akik előadásomon 2023.április 22-én vettek részt. Az előadások linkjét az előadások rövidített címe után találják meg, kattintsanak rájuk:

Az köznevelési intézmények ellenőrzési feladatai: https://prezi.com/view/W4m3NDNHrhfS6pMhhPPg/

Munkaügyi gondok, foglalkoztatási problémák: https://prezi.com/view/VYly3Ixk99I9wpOTkLVQ/

Az előadások anyagából 2023. május 16-án (kedden) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes kérdőíves vizsgát.

A vizsgatesztet ide kattintva töltheti ki:

https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1161689035/

A tesztek eredménye itt látható:

Kéréseim: a vizsga időpontjáig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces online tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket. A teszten kizárólag olyan kérdések szerepelnek majd, amelyekre az előadásokban megtalálhatja a választ.

Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom „Hallgatóimnak”  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!

A tesztfelületre való belépéskor nevüket és Neptun kódjukat fogom kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével – még aznap este – a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

Tanáruk és kollégájuk:

Petróczi Gábor