Ez a bejegyzés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem pedagógus szakvizsgára készülő jászberényi másodévfolyamos közoktatási vezető szakos hallgatói számára készült, akik előadásomon 2024. május 10-én (pénteken) vesznek/vettek részt. A május 10-én elhangzott előadások linkjét az előadások rövidített címe után itt találják meg, kattintsanak rájuk!

A pedagógusok új életpályájáról szóló törvény és az abból adódó feladatok: https://prezi.com/view/otd29hRdWIIfNsxw1i98

A Púétv. végrehajtási rendelete https://prezi.com/view/Hull3w73qnsBFkZEesIp

Az előadások anyagából 2024. május 29-én (szerdán) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes kérdőíves vizsgát.

A vizsga tesztje az itt látható linken érhető el, rákattintva a teszt automatikusan elindul: https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1194317094

Az eredmények (sajnos túl könnyű tesztet adtam fel, vagy a kollégák tudnak túlságosan sokat! Elnézésüket kérem, az eredmények az alábbiak:

A teszt helyes kitöltése az alábbi volt:

Kéréseim: a vizsga időpontjáig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces online tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket. A teszten kizárólag olyan kérdések szerepelnek majd, amelyekre az előadásokban megtalálhatja a választ.

Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom „Hallgatóimnak”  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!

A tesztfelületre való belépéskor nevüket és Neptun kódjukat fogom kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével – még aznap este – a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

Tanáruk és kollégájuk:

Petróczi Gábor